Nova Junta Directiva

Després de la dimissió de la permanent de la Federació de Sant Bartomeu i Sant Sebastià el passat mes de novembre i, d’uns mesos amb la incertesa de saber si hi hauria o no una nova una junta directiva, sense saber qui formaria part d’aquesta i sense cap candidatura presentada; finalment, el passat31 de gener de 2014, Jonathan Gras Murillo (membre dels Cavallers del Cid de Xixona) es va presentar voluntàriament pel càrrec de president.

Els altres dos càrrecs necessaris per poder continuar treballant, Tresoreria i Secretaria, es van treure per sorteig, davant els representants de la resta de filaes de les Festes de Xixona. Aquests càrrecs s’han assignat a les filaes Marrocs i Kaimans respectivament. La resta de la junta està composta per un membre (el delegat) de cada una de les filaes.

Des de la nova permanent de la Federació ens agradaria que sabéreu les ganes que tenim de portar aquest nou repte cap avant, tot i ser coneixedors que no és un repte fàcil. Ens agradaria destacar que l’anterior permanent va fer un gran esforç i, sent una gran ajuda per a nosaltres en aquestos moments.

Com ja ens ho va fer saber el nou president al concert del Mig any, qualsevol ajuda serà agraïda, per tant, ja sabeu com trobar-nos en cas de voler ajudar a la festa.

Com a nova Junta esperem que, dins de les nostres possibilitats, col·laborem a qué tots tinguem les festes que ens mereixem i les gaudim el millor que puguem.

Cartell de Festes 2013

Comentaris recents