La Federació a Banyeres, amb l’UNDEF

La Federació de Sant Bartomeu i Sant Sebastià ha acudit un any més a l’Assemblea Ordinaria i Extraordinaria d’UNDEF celebrada en Banyeres de Mariola el passat 17 de febrer de 2013.

La nostra Federació ha sigut representada per la presidenta, generic Esther Ferrándiz, i els dos vicepresidents, Mario Carbonell i Ainhoa López, que han participat activament en totes les activitats organitzades per la Comissió de Festes de Sant Jordi.

IMG-20130217-WA0018

La jornada va començar dissabte 16 amb un concert  de música festera, sopar i entraeta pels carrers de Banyeres de Mariola junt a membres de tots els pobles d’UNDEF

El diumenge 18 va començar amb una espectacular diana que mostra la diana festera realitzada el primer dia de les festes de Banyeres. A continuació, l’Assemblea on es van aprovar els conters de 2012, els pressupostos de 2013 i altres propostes de funcionament d’UNDEF. Cal destacar la incorporació com nou membre d’UNDEF de la veïna població de Busot.

Des de la Federació de Sant Bartomeu i Sant Sebastià donar la més sincera enhorabona a la Comissió de Festes de Sant Jordi per la esplendida organització i a la Comissió de Festes de Busot per la seua incorporació a UNDEF.

Per al proper any l’Assemblea serà organitzada a la ciutat d’Alacant per la Federación Alicantina de Moros y Cristianos. Allí estarem!

Cartell de Festes 2013

Comentaris recents