Ja podeu enviar l’article de El Programa 2013

Ara que la festa ha vist els seus primers llamps amb el Mig Any és moment perfecte per a començar a preparar El Programa, la nostra revista de festes.

Per a això contem amb la vostra col·laboració. Val la pena fer aquest menut esforç una vegada a l’any perquè El Programa s’ha convertit en el referent cultural de Xixona i cada vegada és esperat amb més impaciència per tots els xixonencs. El Programa és tan important que deu estar per sobre de credos i ideologies, ja que és l’ànima festera de la nostra ciutat.

Així que animar-vos i envieu-nos el vostre article o anunci!

Ja sabeu que l’ideal és que no ocupe més de tres folis escrits i, si pot ser, en suport informàtic per als anuncis poseu-se en conctacte amb nosaltres.

Seria molt convenient que tinguérem els treballs en el nostre poder l’11 de maig. Penseu que hi ha tota una labor de maquetació, disseny, etc. que requereix el seu temps. Volem que la nostra revista veja la llum el 26 de juliol del 2013.

Per a enguany hem triat un tema central i de gran importància: “La Kàbila” obert a multitud de reflexions: lloc de convivència i trobada, la nostra llar fester, un local per a tres dies o per a tot l’any i un llarg etcètera per això pensem que aquest tema es mereix ser protagonistes del Programa de 2013. Encara que, com sempre, sou molt lliures d’escriure sobre qualsevol altre aspecte de la Festa.

Per a fer-nos arribar els articles podeu utilitzar els següents mecanismes:

Correu postal: Federació de Sant Bartomeu i Sant Sebastià. Apt. Correos 142. 03100 XIXONA

Correu electrònic: federaciodefestes@gmail.com

En mà i més informació: 630900013 C/Marcel Mira 10, 2n planta. Xixona

Cartell de Festes 2013

Comentaris recents